​Mad til fest og buffet
​fra Thai Gade Køkken

​Skal I bruge mad til fest? Hos Thai Gade Køkken tilbyder vi thailandsk mad til fest. Det kan være som take-away eller som diner transportable til alt fra en mindre privat middag til en større reception i virksomheden. Vi har erfaring med at levere mad til både små og store arrangementer. Vi er en moderne cateringvirksomhed, der har kunder i blandt andet Ballerup, Smørum og Herlev samt mange andre steder.

Thailandsk mad til fest og enhver anden anledning

Thai Gade køkken drives af Bang on Dokmai som til dagligt bliver kaldt Pui.
Pui er opvokset i Thailand, hun flyttede til Danmark som 23 årig. Den autentiske thailandske mad som Pui vil servere er hun blevet oplært fra sin mormor da hun boede i Thailand. Siden da har Pui altid vægtet højt at maden skal være autentisk og være fremmet af de thailandske smage. I Danmark er hun uddannet Cater og har arbejdet i storkøkken i 10 år. Pui´s passion for mad har altid været stor både arbejdsmæssigt og i fritiden.

Du kan bestille mad til festen såsom:

  • Jubilæum
  • Firmafest
  • Barnedåb​
  • Bryllup
  • Reception
  • Familiefest
  • Konfirmation​
  • Fødseldag

Det thailandske køkken er velegnet som buffet, hvis der er mange gæster. Vi råder og vejleder gerne med at sammensætte den perfekte festmiddag. Vi har også børnemenuer.

Vi kan sammensætte en festmenu til en traditionel dansk fest, som starter med suppe og andre forretter og kulminerer med salat og hovedretter. Det kan f.eks. være til et firmaarrangement eller anden begivenhed, hvor maden skal være med til at gøre dagen til noget særligt. Har I brug for servering og service, er vi naturligvis også behjælpelige med det.

Kontakt os for at få et tilbud på en festmenu

Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af thailandsk mad, og vi kommer gerne med gode forslag. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på mad til fest, som I selv kan hente, eller som vi kan bringe ud. Længere nede på siden, kan I se vores faste menuer.

Ring til os på telefon 60 12 51 27, eller skriv til os på e-mail kontakt@thaigadekoekken.dk 


​Derfor vælger vores kunder os 

harvest_7

Friske råvarer

vegan_22

De fleste retter kan tilberedes glutenfri
​og vegetarisk

quality_12

Autentisk thai mad

Bestil take-away

Vores gadekøkken laver de lækreste thailandske retter

logo-top_2​​

​måløv

​Thai Gade Køkken ApS

Måløv Hovedgade 65
​2760 Måløv

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 60 125 127

E-mail: kontakt@thaigadekoekken.dk

CVR: 44789590

åbningstider

Mandag Lukket

Tirsdag Lukket

Onsdag  16:00 - 20:30

Torsdag 16:00- 20:30

Fredag  16:00 -  20:30

Lørdag 16:00-  20:30

Søndag 16:00 - 20:30